Nederlandse Ambassade in Luanda, Angola

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 52

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Vragen over late stembiljetten

De eenheid verantwoordelijk voor stembiljetten in het buitenland, unit Verkiezingen van de gemeente Den Haag, heeft de afgelopen dagen meerdere vragen van kiezers buiten Nederland gekregen over hun stembiljet. Hieruit leiden we af dat er vragen leven over de procedure. De unit Verkiezingen licht een en ander hieronder toe.

2 Tweede Kamer verkiezingen: Stem op tijd!

Als u zich heeft geregistreerd en u heeft stembescheiden van de Gemeente Den Haag ontvangen, kunt u stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen op woensdag 15 maart 2017.

3 Fijne Feestdagen

Het team van de Nederland ambassade te Luanda wenst u fijne feestdagen en al het beste voor 2017.

4 Meld u nu aan voor Bedrijvendag - Ambassadeursconferentie 2017

Internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Schrijft u zich dan nu in voor de Bedrijvendag tijdens Ambassadeursconferentie 2017. Meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal zijn beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen op 2 februari a.s. in De Van Nelle Fabriek Rotterdam.

5 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

6 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

7 Mededeling: Consulair

De Nederlandse ambassade te Luanda is op 12 en 13 oktober 2016 gesloten, als gevolg van een interne trainingssessies. Gedurende deze periode is de front office ook gesloten. Op vrijdag 14 oktober is de Nederlandse ambassade te Luanda weer open en op maandag 17 oktober 2016 is de front office weer geopend voor nieuwe aanvragen. Onze excuses voor het ongemak.

8 Aanslagen Brussel: Nederland staat zij aan zij met België

Nadat dinsdagochtend diverse aanslagen in Brussel plaatsvonden, hebben premier Rutte en minister Koenders van Buitenlandse Zaken contact opgenomen met hun Belgische collega’s. Beide bewindslieden hebben hun condoleances overgebracht en Nederlandse steun in woord en daad aangeboden.

9 Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2016

Op 30 maart a.s. vindt de Bedrijvendag plaats in de Fokker Terminal te Den Haag. De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks voor ambassadeurs en consuls-generaal organiseert. Het programma start om 15.15 en duurt tot 19.30 uur en is speciaal bedoeld voor bedrijven om in gesprek te gaan met ambassadeurs en consuls-generaal.

10 Mededeling: Consulair

De front office van de Nederlandse ambassade te Luanda is tussen 4 en 10 februari 2016 gesloten voor het aanvragen van Nederlandse paspoorten, als gevolg van de overdracht van de back office, server en bijbehorende apparatuur van Pretoria naar Den Haag. Gedurende deze periode zal de balie open blijven voor de reguliere visumaanvragen. Vanaf donderdag 11 februari 2016 is de front office weer volledig operationeel. Onze excuses voor het ongemak.